2010.12.21.
22:46

Írta: szimplalány

Gang bang, avagy tesztelem a médiatörvényt

Mivel 1 perc hallgatásért immár felfüggesztés jár, egy kis tesztelésre hívom a kedves olvasót. Levetvén egy időre a decens családanya szerepet, ezúttal átmegyek vulgárisba, szigorúan a tudományos kísérlet kedvéért. Vajon hány percig, napig, tán hétig tart, mire lecsap a média végzet asszonya? Mekkora büntit kap egy nem szerkesztett politikusi blog?

Teszem ezt Szócska Miklós államtitkárért, aki maga sem vetette meg egykor az erős magyart. Szerintem az, ami vele műveltek, kimeríti a gang bang fogalmát. Az amerikai szlengben ez a csoportos megerőszakolást jelenti. Fogták a szakmailag színvonalas egészségügyi törvényt és az utolsó pillanatban beletettek egy teljesen más törvénybe tartozó pontot, amely a Költségvetési Tanács utolsó - egy hasonlóan igényes jogalkotás (magyarul elkúrás) következtében még bennefelejtett - tagját, vagyis elnökét dec 31 dátummal kiiktatja. Államtitkár úr meg őrjönghet kedvire az irodájában, majd lenyugszik és hazamegy. És másnap lehet újra a hátán fát vágni, megkérni, hogy lesz szíves továbbvinni a megmentő szerepét, kihúzni a szarból az egész átláthatatlan és reménytelen problémakupacot, amit ma magyar egészségügynek hívunk.

Ezzel feltették a koronát az elmúltnyolchónap ámokfutására. Ja, megunván a sok elmúltnyolcévezést, elkezdtünk elmúltnyolchónapozni. És szalaiannamáriabosszantó blogposztokat írogatunk.

komment

süti beállítások módosítása